Torsdagskaos \o/


Biotime! Kanske började vi redan här öva inför kommande repetitioner?

Nej, ikväll har vi inte varit på bio. Dagen har än en gång varit full av diverse repetitioner inför lördagen och det känns faktiskt väldigt lovande! Vill dock inte säga för mycket, jag lever efter mottot "hoppas på det bästa, förvänta dig det värsta". Inte världens mest YAY-sak att tänka kanske, men det betyder ju inte att jag tror att klassen kommer göra dåligt ifrån sig. However... skrockfull är man. D:

Roligt är det att efter varje framträdande väntar alla på att någon ska kommentera, lägga första pinnen (o.O?), sätta ribban, "avgöra" om det var bra eller behövde förbättras på något sätt. När en väl har utropat t.ex. "Jättebra!!" så följer genast alla andra på och säger sin mening, haha. ^^ Väldigt intressant faktiskt.


/At last - Etta James

Hursomhelst, ska strax dra till kojs. Hur mycket kvällsmänniska man än är så inser man vid en viss gräns att det finns ett samband mellan sena kvällar, tidiga morgnar, (alldeles för) långa dagar instängda på en scen med en massa röster (och en värmefläkt som är på stup i kvarten) och extrem trötthet.

Görel och jag såg på P.S. I love you nu ikväll och grät en smula. Det kändes skönt att fokusera på någonting annat en liten stund. Imorgon kör vi igång igen, genrepet!

Drrröm sött!

/R


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0