Städa städa liten solOkej. Jag vet att det är en jättefin solnedgång på andra sidan av byggnaden. Jag vet detta eftersom huset mittemot har världens mest orangegulröda ljus på sig och himlen är klarblå. Det är stunder som denna som jag undrar hur det kommer sig att jag alltid verkar få morgonsol där jag bor?

Fast jag ska inte gnälla. Ju närmare vintern vi kommer, desto mer kommer jag uppskatta varenda liten solglimt som kan tänkas hälsa på under mina tidiga morgnar. Samtidigt har jag hittills bara haft kanske en eller två väldigt tidiga morgnar, resten har varit okej med tanke på mitt knappa gångavstånd till skolan.

Jag får helt enkelt njuta av en icke-reflekterande solnedgång på byggnaden mitt emots röda tegelstenar. Och inse att livet bär med sig både med- och motgångar. Detta är egentligen varken eller. Bara en chans att skriva lite, i mitt hittills ganska andefattiga skrivaliv i min nya studiestad.


OBS att bilden ovan är tagen i Lund. <3 Där kan man tala om solnedgångar att glo på.
Jag skulle ju inte gnälla mer.
Äsch då.

Idag har jag städat köket och hittat var man slänger återvinningsgrejs, woho! Min strumpa blev blöt av moppningen och moppen muppade sig lite, men lite stolt känner jag mig ändå. Jag har gjort min plikt. \o/

Helt random bild från en av mina träffar med fina Anna.

Nu borde jag nog äta, känner jag. Imorgon börjar man klockan 10 med "Biblioteken och bibliotekarieyrket". Kanske dags att öppna sin kurslitteratur..?
/R

Bubblan av studier

(Självaste Hugh Grant i filmen Love Actually hälsar eder välkomna.)

Tjo!

Tänkte kika in här denna lugna och högst oaktiverade lördagseftermiddag. Och tala om för mina få läsare (?) att jag har alldeles för mycket saker att tänka på för att det ska vara hälsosamt. Samtidigt känns det.. trevligt, på ett märkligt sätt. Veta att man arbetar mot ett mål, ett högre syfte. Att man är med i någonting som förhoppningsvis ska ge utdelning i slutändan. När jag skriver detta vet jag visserligen inte om jag kommer bli godkänd på hemtenta eller info.sök.uppgiften. Fick en tanke när jag hade lämnat in, för knappt en vecka sen, att om jag blir underkänd på dessa så kommer jag nog vara extremt nära att ge upp. Hoppa av och enbart fokusera på distanskursen. Jag vet, det låter drastiskt och det är det också. Men ni förstår säkert.


Och gör ni inte det så får det vara. D:

Nej, men allt går ju upp och ner, upp och ner. Kanske, om jag hade planerat och lagt upp ett schema och faktiskt sett klart och tydligt hur otroligt mycket jag har att traggla mig igenom vad gäller kurslitteratur, så hade jag nog valt att hoppa av distanskursen. Fast som det är nu så håller jag fortfarande fast. NEVER GIVE UP! O_O
Under hemtentan tog jag en spontantur (för första gången i mitt liv, woho, utvecklingen går framåt!) ner till Lund. Mycket mycket uppskattat! Söndagen spenderades ett par timmar i en av Skånes många bokskogar, där det även finns ett stenbrott som ofta används för diverse badaktiviteter på sommaren - enligt Rebeckas turistbroschyr. \o/ Det är någonting med bokskogar som jag bara älskar.


Har försökt plugga hela dagen men det gick ju åt pipan. :o Får väl försöka äta något snart...
Trevlig kväll folket!
/R

RSS 2.0