...

... fortfarande vaken. But I have my reasons. D:

/R

NattvakaJag hade egentligen tänkt gå och lägga mig lite i tid ikväll, med tanke på att det är frukost klockan 9 imorgon (yay!), men bestämde mig för att glo på film istället. Fick ett trevligt mottagande i guilden också.. trots att jag är hyfsat okänd för de allra flesta. Ganska sjukt egentligen att man ingår i en grupp på över 100 pers. De är levande människor precis som jag.

Hm.. ja, jag brukar ju sätta in låtar/musik som jag för tillfället lyssnar på, men svag som jag är känner jag ibland att det får finnas gränser för hur mycket av ens privatliv som blottas. Att jag har lyssnat på Jan Johansens "Sista andetaget" på repeat sedan flera timmar tillbaka säger någonting om mig. Vad vet jag inte riktigt, men jag tror nog att de få läsare jag har kan komma på en eller två tolkningar.

Oh, skönt med mat imorgon. Även om det bara blir matlåda till kvällsmat. Men resten får vi ju serverat. Gött.

Har en sådan där liten önskan inom mig att någon gång se hela Oscarsgalan live. Den visas ju nu inatt, men jag orkar inte sitta uppe ända till morgonen. Ensam dessutom. Nej, det får kanske bli sammanfattningen ikväll.

Lyssnade för andra gången i rad på vår poesiföreställning på radion tidigare, och försökte nu spela i hela alltet. På min digitalkamera. Jovisst det är kvalité det. Eller inte. Hursomhelst var det spännande att få höra sig själv på radio. Okej så det kanske bara var mest äldre som lyssnade, men ändå! Media! För första gången! Tror jag. Haha, jag minns ingenting. Skröplig hjärna.

Sov nu så gott allesammans.
/R


"Let's.. kick some ice!"


/I love to boogie - T. Rex

Så har sportlovet dragit igång!

Dagen har varit ganska konstig, eftersom vi hade vår sista lektion igår och idag har de flesta försvunnit iväg till sina ombonade hem och ren disk på hyllorna. Görel och jag fick skjuts både till och från Sala av Simon så nu har vi lassat upp med varsitt litet lager inför veckan. Planerar att göra både pizza och rischoklad.. yum. ^_^

Nu ska ja bara läsa igenom översikt och dialog till mitt drama och sedan skicka iväg det till Kersti.. hua. Dialogen känns lite.. jag vet inte, krasslig. Torr. Tråkig och trist. Får se vad responsen blir..

För övrigt så har jag återigen blivit smått beroende av The Sims 2, vilket känns helt okej. x) Nu har jag åtminstone en partner in crime i Görel. Hon tittar inte konstigt på mig när jag drar upp mina olika intriger, barnproblem, ekonomitrassel och annat smått och gott vid diverse tillfällen.

Wiiie, looov!/R


De små detaljerna

Idag har vi haft vår första dramatik-"lektion" med Kersti och min spontana känsla är att det verkar väldigt lovande. Efter lektionen påminde Görel Nenne om att installera Voddler på klassrumsdatorn, så här lagom inför sportlovet nästa vecka. :D
  Tala om extra mycket glädje när jag kollade mitt postfack och hittade både brev (från Anna) och ett tjock paket (från mamma). ^_^ Tänk så mycket sådana små detaljer kan göra för ens humör. Om jag varit väldigt nedstämd hade jag direkt blivit gladare, känt mig mer meningsfull.

Mer brev åt folket!


Anna brev, som alltid så fint utsmyckat och gjort med extra omtanke så att man verkligen känner sig påtänkt. ^^ I paketet från mamma fann jag, som jag bett om, mina kvarglömda leggings och Sims. Dessutom hade hon lagt i både choklad, lösgodis och bilar. :') Tack till er båda. :D

/R


Elizabeth - the golden age

Cate Blanchett är så himla vacker!
Ser verkligen drottninglik ut.
Passar perfekt.


Helgens läxa

Godmorgon!


/Misery - Maroon 5

Igår besökte vi, ett litet gäng, Ransta och Anna för en spelkväll. Månklart ute, helt fantastiskt orangegul och GIGANTISK var månen, och kallt. Vi hade väldigt mysigt och trevligt, högljutt också. x') Runt midnatt drog vi så hemåt med Görel vid ratten.
   Väl hemma visade mitt dörrlås irriterande rött och jag svor inombords över mitt dåliga minne - hade ju självklart glömt att uppdatera det jäkla kortet. Tack och lov har jag Görel som även kan påminna mig om att skolan är larmad efter 22:00 vilket gör det omöjligt för en glömsk person som jag att uppdatera kortet förrän morgonen.

Jaha. Men vi hade ju fortfarande Isa att fråga om extrakortet, puh liksom. Går dit, stör henne mitt i natten, jag känner mig hemsk, och får kortet. Sa godnatt till Görel, men det finns inte ord att beskriva hur snabbt min glädje sjönk när dörrlåset fortfarande visade rött.

Gah.

Fick låna täcke och kudde av min kära vän dock och lade mig tillrätta på soffan i översta dagrummet. Jag trodde aldrig att det skulle hända, haha. Har ju hört om elever som fått sova i dagrummen för att de glömt kort osv, och där låg jag i samma sits, samt med farhågan att mitt dörrlås kanske var sönder. Yippiyayeee. Behöver nog knappast säga att natten blev orolig med korta sömnintervaller och konstiga drömmar. Det faktum att närmaste toalett låg.. alldeles för långt bort för att jag lätt skulle kunna slinka dit och därmed bestämde mig för att ignorera blåsan hela tidiga morgonen i ungefär tre timmar gjorde ju itne saken bättre. Fast jag har fått högre tankar om min självkontroll efter detta. \o/

Hursomhelst, vaknade lite lätt på morgonen av att Görel kikade in, skulle hämta kniv till sin melon.

Uppdaterade mitt kort och sen satt jag och såg på tv till nu ungefär bara för att jag var rädd att gå till min dörr, testa kortet och inse att det fortfarande blinkade rött. Nu hände ju inte det när jag väl vågade och jag.. ja, kan inte riktigt beskriva lättnaden som infann sig i bröstet när det gröna vackra ljuset log mot mig från låset. Åh, kärlek.

Nu sitter jag och äter frukost bestående av yoghurt, vindruvor och banan. Hem ljuva hem.


När Rebecka kände sig något piggare.

Woooosh iväg nu för att lämna tillbaka Isa-kortet!
/R

Månljus

Ikväll är det fullmåne.
Stor och rund, ett rökigt klot.
Jag tycker om att stå och titta på månen sådana här kvällar/nätter.
Det känns som att den omfamnar en, lyser med nattlampan för att man ska kunna somna.
Inte drömma mardrömmar eller rynka ögonbrynen i sömnen.
Det är intressant hur stor skillnaden mellan sol och måne är för mig.
Kanske inte på det sätt många andra tänker dock.
Solen är lite otrygg, opålitlig, den har all makt liksom.
Kan göra vad som helst mot en.
Månen däremot är trygg.
Trevlig.
Som en person man direkt känner att man kan föra en vettig konversation med,
utan att det ska behöva uppstå jobbiga tystnader, ansiktsrodnad eller harkelharkel.


Fot!

Ikväll såg klassen på Ond Tro inne i Sala. Nej, jag vill inte och orkar inte recensera den, men jag gav den en svag trea. Fick sig några goda skratt åtminstone. Nej, det är inte en komedi.

Innan bion stack vi som vanligt till Willys för att handla. Jag försöker hålla i pengarna men det är ju så svårt. Behövde dock inte köpa någon direkt mat den här helgen heller, eftersom jag fortfarande har mat kvar här hemma. Däremot införskaffade jag vindruvor. Som alla säkert vet är ooooootrrrrroligt gott. Ljuvligt för tungan. "Det svävar en kondooooooor i mitt gomsegel!" som Carl-Jan skulle ha sagt (eller inte, men han sa det en gång faktiskt).Vad som gäller nu fram till läggdags (tog tupplurer av och till under två och en halv timme ungefär tidigare idag, ändå är jag jättetrött? D: ) är diktförfattande. En och samma dikt, men den ena ska ha interpunktioner och liknande, medan i den andra ska man ta bort allt onödigt. Hm.

/R


Let's sing: lalalalalaaa!


Det är en pinne jag av någon artistisk anledning söker smutta på.

Här sitter jag, mysigt ingrodd i min gröna fåtöljstolthingy och är väldigt nöjd. (Om vi bortser från att mina händer är fruktansvärt kalla.) Det har varit en trevlig dag idag, denna fina onsdag. Nervositeten jag kände igår och i morse över min ogjorda uppgift till idag försvann när jag insåg att Nenne inte är den sortens lärare som styckar upp olydiga elever.

Lilla Buffy-gänget samlades för att se - SURPRISE SURPRISE - Buffy i klassrummet och vi lyckades faktiskt dra igenom hela tre avsnitt innan det fick vara nog. Fjärde säsongen, känns mwaaah! Så pepp! \o/


/After tonight - Justin Nozuka

Känner ett sug efter, tro det eller ej, bröd. Just det som Görel bakade för någon helg sedan. Himla mumsigt att mumsa på. Ja, det där låter som typiskt slöätande. Som slösurfande. Man äter bara för att det finns tillgängligt och för att man inte har något bättre för sig. <.<

Kikade in på Voddler för att se vad man skulle kunna slänga ett öga på ikväll innan läggdags (som brukligt är) och till min oerhörda förtjusning och förvåning såg jag att de har tagit in The Relic Hunter. Hihi. Dras tillbaka flera år i tiden när jag och min bror brukade sitta  på eftermiddagarna efter skolan och titta på just detta program. Inte för att det var så där.. fantastiskt underbart tjohejsan kvalitetsbra, men.. det är någonting speciellt med serier man ser på efter skolan just. De där timmarna efter att man kommit innanför dörren, fixar ihop mellanmål <3 (gärna Oboy!) och tittar typ tills det är kvällsmat. Eller tills man tröttnar på allt dåligt som börjar sändas efter ens eget program.

Ja. Åh. Yay för nostalgikickar. Ska nog ta och se på något avsnitt asap./R

Ah, ibland går man förbi varandra.

Görel: Nej.

Rebecka: Gött.

Görel: xD

Rebecka: Va?


FrostAce-abstinens


( http://9gag.com/gag/78908/ )


Arnold inspirerar till innehållsrika och spontana konversationer


R: You’re a disgrace to depression.

G: Yes you are.

R: Don’t bullshit me.

G: Jag skulle aldrig ljuga för dig. :) Jag har känt dig sen jag var sju.

R: Enough talk!

G: Com-esta?

R: One of us is in deep trouble.

G: No shit..

R: STOP cheering me up!

G: Give me the god-damn PAGE!

R: Grant me revenge! And if you do not listen.. then the hell with you!

G: You killed my father! You killed my mother.. You killed my.. people!

R: The riddle.. of steel..!

G: For the first time in my life I’m.. pissed off!

R: You luggage.

G: See you at the party Richta!

R: Well that hit the spot.

G: You started it.

R: Let off some steam, Bennet.

G: I like you. That’s why I’m going to kill you last.

R: This is war..

G: …. Cocainum.

R: .. let’s, kick some ICE!

G: You know what killed the dinosaurs? THE ICE AGE!

R: GET TO THE CHOPPAAH!

G: Mac. Mac? Mac! MAC!? Mac. Mac. MAAAAAAC!!! MAAAAAC!!!!

R: FROSTY!!

G. Did you leave anything for us?

R: Only pain.


Liiiite utanför kartan, men det är ju så det ska vara.

Aha! Föreställningen gick jättebra! Och jag är så stolt över klassen, kan inte sägas tillräckligt många gånger. Att vi ändå lyckades få ihop något så.. flytande, förståeligt och med en röd tråd.. helt otroligt egentligen. :')

Förmiddagen var inte så nervös för min del, förrän det var typ en tjugo minuter kvar tills vi skulle åka in till Sala. Då blev jag plötsligt extremt hjälplös och behövde skriva konstant till Görel på facebook för att få lite stöd och kraft att fixa mig iordning. Väntan var ju det absolut jobbigaste. Jag satt mesta tiden uppe i köket (som vi fått tilldelat att hänga i tills föreställningen började). Bara att befinna sig vid själva scenen gjorde mig alldeles för nervös. Men det var trevlig stämning däruppe i köksdelen.. jag gurglade vatten och folk drack hostmedicin och fixade håret samt besökte toaletten ett antal gånger.


/Cemeteries of London - Coldplay

Själva föreställningen flöt på bra och det är en sådan underbara känsla att få bekräftelse från publiken när man hör skratt över en text som man har skrivit i humorsyfte. Gött!


Jag och Görel innan återfärd till Tärna efter en SPECTACULAR SHOW. Glada och trötta! Sonia och Elin i klassen var tyvärr inte med i den men de satt i publiken och efteråt kom de fram med rosor och böcker till oss. :') <3

Åh vad.. glad jag är.
Ska bli skönt att återgå till det normala nu, trots att det här har varit roligt. Kommer bli underligt med fredagar utan Eric dock.

Nu ska jag njuta av natten, flyta med i Célines toner och äta lite solroskärnor. Booyah!

/R

Fredagsoro? Nah.
/Oceano - Josh Groban

Peppmusik inför morgondagen. Får ryyyysningar varje gång han höjer. ^_^

Ännu en utmattande dag, men skillnaden nu är att vi har haft genrep och imorgon gäller eller smäller det. Gah liksom? För tillfället känner jag inte av nervositeten, men jag är tillräckligt bekant med mig själv för att veta att den kommer utan tvekan. Var inte orolig Rebecka. -.- Fast de säger ju att lite nervositet bara är bra. Don't know about that.

Det värsta kommer ju bli väntan innan föreställningen sätter igång. När man väl står där framme finns ingen återvändo. ;)

Vi får la hoppas att publiken inte fryser ihjäl i det frysrum vi ska uppträda i. \o/

Mmm.. kan i alla fall ta en välförtjänt sovmorgon. Åker inte in förrän vid ett-tiden. Allt sätter igång klockan tre. Ska bli skönt att sova.. men det känns väldigt konstigt att fredagen redan har gått. Att veckan snart är slut. :S Det här har varit den mest udda veckan hittills på Tärna.
/R

Torsdagskaos \o/


Biotime! Kanske började vi redan här öva inför kommande repetitioner?

Nej, ikväll har vi inte varit på bio. Dagen har än en gång varit full av diverse repetitioner inför lördagen och det känns faktiskt väldigt lovande! Vill dock inte säga för mycket, jag lever efter mottot "hoppas på det bästa, förvänta dig det värsta". Inte världens mest YAY-sak att tänka kanske, men det betyder ju inte att jag tror att klassen kommer göra dåligt ifrån sig. However... skrockfull är man. D:

Roligt är det att efter varje framträdande väntar alla på att någon ska kommentera, lägga första pinnen (o.O?), sätta ribban, "avgöra" om det var bra eller behövde förbättras på något sätt. När en väl har utropat t.ex. "Jättebra!!" så följer genast alla andra på och säger sin mening, haha. ^^ Väldigt intressant faktiskt.


/At last - Etta James

Hursomhelst, ska strax dra till kojs. Hur mycket kvällsmänniska man än är så inser man vid en viss gräns att det finns ett samband mellan sena kvällar, tidiga morgnar, (alldeles för) långa dagar instängda på en scen med en massa röster (och en värmefläkt som är på stup i kvarten) och extrem trötthet.

Görel och jag såg på P.S. I love you nu ikväll och grät en smula. Det kändes skönt att fokusera på någonting annat en liten stund. Imorgon kör vi igång igen, genrepet!

Drrröm sött!

/R


Onsdagskaos \o/


/River flows in you - YirumaEn lång dag är till ända och jag kan knappt vänta tills jag kan krypa ner under täcket och få sova. Rygg och mage gör ont. Inte för att jag tror att det har något med dagens tidigare händelser att göra, men smärta bidrar ju inte direkt till harmoni. Med undantag för vissa yoga-övningar.

Idag påbörjade alltså hela klassen tillsammans med Eric repetitionerna (ska det vara plural eller singular? Repetitionen? Nej! Vi började repetera. Så ska det vara) inför lördagens poesiföreställning: Du är utanför kartan. Mycket att ta in och gå igenom men jag måste säga att jag är mäkta imponerad av min annars lite splittrade, ostrukturerade klass. Inget ont menat, vi är bara många med starka och tydliga viljor som lyser igenom. Men det verkar som att när det verkligen gäller så skippar vi all bs och går direkt på nöten.Needless to say att vi alla var ganska utmattade vid kvällsmaten. Jag var helt utsvulten dessutom. När jag är mitt inne i någonting vill jag gärna bli klar med det och känner sällan om jag är t.ex. hungrig. Därför blev det inte särskilt mycket chili con carne till lunch. Men man står sig ju. Lite underhudsfett har man ändå. ;D

Nuuu ska jag borsta tänderna, bädda iordning sängen så den ser mysig och sovklar ut (jag vet, man bäddar sällan sängen på kvällen men jag gör det, lite tvångstankar där att täcket inte får vara skrynkligt under överkastet vid fötterna, eller att kuddarna måste vara uppfluffade :o ) och sedan väntar förhoppningsvis en drömlös sömn. Så att min stackars hjärna får sova lite. :')Titta bara så vackert Tärna är i vinterskrud! Det är nästan så att det inte gör så mycket att våren verkar långt borta... fast när jag har gått till frukosten nu någon veckan har det minsann drillats på ordentligt med vårläten från de underbara sångfåglarna överallt. <3

Godnatt!
/R


Att sitta på sin kammare och gå igenom dagen


/Septembre - Barbara

Fejkhögskoleprov idag, vilket torkade ut min hjärna och påminde mig om varför jag är så glad över att gå en "utbildning" utan prov. Fast lite kul var det ändå. Ringde faktiskt mamma direkt efter för att berätta om mitt resultat. :o
Hade alltså inga responssamtal idag, utan det får bli imorgon istället. Så har extra mycket att göra ikväll, har ju så klart ingenting skrivet till inlämningen heller. -.- Hoppar dock över friskvården imorgon (ZUUUUMBAAAAA! SKAKA ROOOMPAH FÖR SEAN BANAAAN ALLA LADIES!) pga foten. Ja, okej, jag låter kanske en aning gnällig men faktum är att efter att jag och Görel röjde omkring i klassrummet till ABBA och Black Eyed Peas och Moulin Rouge igår kväll så känns stukningen mer. Faktiskt. D: DO NOT JUDGE ME!

Or my pain!/R

Söndagsvila

Dagen har varit väldigt harmonisk och behaglig måste jag säga.
Blev väckt vid åtta av att Görel smsade bara för att hon kunde och visade hur morgonpigg hon är. Önskade mig dock en god morgon och det är ju faktiskt alltid trevligt. ^_^ Somnade om snabbt efter det och lyckades dra ut på sömnen till halv elva.

Efter lite internetsurfande på vågorna tittade jag på Skönheten och Odjuret, varefter jag gjorde lite yoga. Görel kom på besök mitt i som ett fint litet avbrott och sen ägnade vi en stund åt att fördjupa oss i Disney-klipp på youtube. Aaah, ljuva Disney.

Sitter nu och äter bröd från baket igår. Borde väl ha tagit bilder på högarna med brödbitar som dagen resulterade i, men lita på mig när jag säger att jag kommer ha bröd för hyfsat många veckor framåt nu. :DHej hopp, och ivääääg!
/R


Morrn!


/Over the Rainbow - Israel Kamakawiwo'ole

Älskar den här versionen av låten. Så himla fin.

Väldigt skönt när man vaknar en helgmorgon, för en sekund tror att att det är skoldag och sedan inser att man faktiskt kan ligga kvar och kanske till och med sova en stund till. Jag vet att man inte riktigt kan känna när man sover, men det är en av mina favoritsysslor, haha. x) Drömde dock ganska mycket, känns som att mitt huvud aldrig får någon ordentlig ro.

Träningsvärk i armarna från yogan igår! Tar det som ett gott tecken på att jag faktiskt använde mina muskler lite, istället för att gnälla om smärtan. (Som för övrigt inte är så kraftig ändå.)

Gerd och jag såg De tre musketörerna igår (jag såg förresten alla de lånade filmerna) och ja, den här versionen var från typ -73 tror jag. Vi satt och skrattade oss hela filmen igenom. Helt oseriös! Och en del väldigt märkliga scener, repliker och skådespelarinsatser.
Men man fick åtminstone sig lite underhållning. x)

Happhapp, dags att smita ut i dagrummet I guess och fixa lite frukost. Bläää, ibland önskar jag att jag kunde gå klädd i nattkläder överallt härinne i byggnaden. För det är ju så jobbigt att byta kläder.................. .. . . .../R

The chemicals are never wrong?


/On your side - Thriving Ivory

Fredag!

Känner mig verkligen hyperstressad över föreställningen. Men vi gör det här tillsammans åtminstone. Hela klassen liksom. Hyser inga tvivel över huvudtaget omm att vi kommer fixa det i slutändan. Hur vi kommer må efteråt är ju en helt annan historia. ;)

Nu är det i alla fall fredag och jag plockade upp ytterligare ett pizzapaket från köket efter lunchen. Nu har jag gaaanska mycket mat för några fler helger framöver wiiie. ^^ Lånade även några filmer (Ondskan, De tre musketörerna, Shakespeare in love) av Nenne. \o/

Snöade galet mycket tidigare./R

Magen sover redan

Aaaah jag är så mätt! Till lunch itdag fick vi jättesmaskig fisksoppa och underbart (hembakat?) bröd, samt himmelsk äppelpaj med vaniljsås till efterrätt. Gah. Hur kan man inte vräka i sig liksom?

Nu är båda affischerna till vår föreställning klara (finfint jobb av Matilda och Görel) och när jag slog upp kalendern nyss insåg jag att hahahahahahaaahaa haaha.. hah.. det är dags nästa vecka. O_O Tänk, tänk Rebecka! Eller inte! Men fixa fram något material bara.. snällaaaa.. Värsta skrivkrampen på länge, det här. :/På måndag har skolan "högskoleprovet-på-låtsas" vilket i stort sett hela klassen verkar ha anmält sig till nu. Flera eftersläntrare *host*jag*host*, men förhoppningsvis går det bra. Kanske blir så att vi får sätta ihop responsgrupper närsta torsdag istället för måndag. ^^

Ska man försöka skriva något nu?

Eller kanske sova middag..........


/We belong together - Randy Newman

Wise men say

/Can't help falling in love - Elvis Presley

Idag har varit en märklig dag.
Lite jobbig, men efter att jag suttit på mattan i mitt rum och stirrat framför mig en stund så kändes det bättre.
Får hoppas på nya krafttag imorgon. Weey!
Nu hade jag tänkt dra fram "film-stolen" (som är en helt vanlig, lite större, stol.. draperad i min morgonrock för att få den där ehm mysiga känslan.... .. .) och slå mig ner framför datorn (för här har jag ju inte suttit hela kvällen ändå liksom?) för att se en film. Trrrevligt värre.

Gah, måste komma ihåg att posta brev imorgon.
Nu när jag faktiskt har tagit mig i kragen och skrivit.

Har kraftigt chokladsug. o.o

Godnatt folk.
/R


Ingenting uppmuntrar bloggskrivande som ett fint och trevligt hot08:40

Du borde blogga merö DÖ

 Görel is offline. 08:40


Giggeligiii

Hm. Har ingen förklaring till den något märkliga rubriken.
Mer än att jag känner mig glad och fnissig inuti. ^_^

God morgon!

Härlig morgon! Största anledningen är att jag lyssnar på Elvis-låtar som jag inte hört tidigare. Det är någonting med den mannens musik som gör mig trevlig i huvudet.


/Dirty dirty feeling - Elvis Presley

Är uppe förvånansvärt tidigt, med tanke på att jag skulle kunna gå och lägga mig igen och sova i alla fall en 40 minuter till. Känns som att min dikt till nästa veckas responssamtal är ganska klar.. tänkte egentligen skriva en eller två till, men ehm jag orkar nog inte.


Bild från i höstas, Tärna i kvällning.

Min fot är fortfarande lite stumpad så hoppar zumban idag. Kanske läsa i diktsamlingen vi har till imorgon eller skriva på min berättelseidé istället. Textsamtalet igår gick väldigt bra och nu känner jag mig mer än peppad att skriva och utveckla tankarna jag har. Wiie. ^^


/The girl of my best friend - Elvis Presley

Hoppas att även ni får mysigt morgonhumör av det här. Dagen känns genast så mycket bättre när morgonen börjar bra och inger hopp och glädjeskuttkänslor. ^^

Annat som händer idag.. Nenne pratade igår om att gå igenom versmått idag, något jag (trots morgonglädje) inte riktigt kan se fram emot. Haha. Har fortfarande minnet av att sitta på SOL i Lund och gå igenom dikter med människor jag knappt kände för att räkna ut vad som var vad. Usch vad tråkigt. D:  Men! Klart att det kan bli annorlunda den här gången.

Jamber, se upp!
/R

RSS 2.0