Tankar lite tankar


/If you sleep - Tal Bachman



Det känns som att jag ska återvända till Tärna så småningom. Jag har, som jag säkert redan nämnt, väldigt svårt med tidsperspektiv. Hur lång tid som gått, när någonting ska hända eller när någonting hände. Så jag befinner mig lite i min egen bubbla liksom. Min uppfattning av saker och ting. Vilket låter helt naturligt eftersom alla har sin egen uppfattning, men folk kanske tenderar att glömma det.

Inser dock så mycket som att jag aldrig kommer ha det där underbara rummet igen. Det svider. Älskade att rulla fram lite lojt mot fönstret, luta hakan mot ryggstödet och titta ut. Se vindarna, förändringar, människor. Röra vid mina fina växter. Här har jag ingen plats för någonting överhuvudtaget. Måste rensa ut för att få plats. Guh.



Känner för att skriva mina berättelser och karaktärer...

/R

In Lunden

Här har det varit tyst ett tag. Med all rätta, känns det som.
Jag har dels haft väldigt mycket att göra och tänka på.
Dels har jag inte riktigt vetat vad jag ska skriva. Hur jag ska skriva.

Det här året på Tärna har ju satt sina spår i mig och det är väldigt svårt att sammanfatta ett så viktigt år i ens liv. Kommer säkerligen skriva ett längre inlägg så småningom, men just nu nöjer jag mig med det här.

Samt en helt orelaterad sak.
Jag skar mig i fingret i förmiddags. GAAAAH. Jag som inte klarar av blod. ;_;

Och jag har hur mycket som helst att packa upp. o.o Känns konstigt nu att man inte har någonting att göra. Liksom.. jo, det har man ju, men inget schema. Inga tider. Inga datum direkt.



/R


Packa packa packa, å', arma liv

Det här blir inget långt inlägg (som förra, ahem). Har en massa att skriva egentligen men tiden räcker inte till just idag. Kanske lyckas pressa in lite mer imorgon, men den här veckan har hittills varit ganska upptagen på många håll och kanter. Respons och häng med klassen tar mycket tid! Sen bor också min vapendragare i mitt rum till på fredag, avslutningen, så då kan man ju inte kollra bort sig på internet hela tiden (som man brukar).

Hursomhelst befinner jag mig på mitt rum nu (duh) och försöker packa lite. lir mest småsaker här och var. Filmer, böcker, värmeljushållare. Man vet inte var man ska börja liksom. Och hur packar man ner sitt liv bara så där? Rent psykiskt sett är det väldigt svårt det här. Ju mer som försvinner, desto tydligare inser jag att jag inte kommer komma tillbaka hit igen. (Eller, det vet man ju inte men antagligen inte.) Gör mig faktiskt lite illamående. :(

Vid tvåtiden ska vi se filmarnas eh.. filmer på bion inne i Sala. Direkt efter blir det färd till Nenne där vi ska laga mat och uh, UMGÅS, antar jag. ^^

Nej, nu blev det för jobbigt det här. Att skriva om något som snart ska hända gör att tiden går snabbare nästan. Och jag vill inte att fredag ska anlända särskilt snabbt. Hua.


Bild från min kusins bröllop i helgen. Parken upp till festmatsalen. ^_^

/R


RSS 2.0