Söndagen of boredomDet kanske är en dålig idé att grovstäda sitt rum när man ännu inte är helt frisk, men insikter brukar oftast nå mig först efteråt. Nu är det i alla fall gjort och jag ska strax hämta tvätten som kanske ligger och möglar i maskinen as we speak.

Har nog aldrig varit med om en tråkigare helg på Tärna. Eller jo, det har jag, men tristessen känns så mycket mer påtaglig utan Görel här. Ska bli skönt med vardag imorgon. Och lagad, serverad mat. Det kniper i magen... får nog ta och värma en pajbit innan kroppen dör ifrån mig.

Apropå dött, jag måste verigen lära mig att ta ut soporna. När jag bytte påse idag hade någonting dött längst ner och nu frodades ett luddigt, mysigt litet samhälle bland resterna. Brrr.

Längtar väldigt mycket hem till Lund. Det är någonting med våren som jag vill uppleva därnere i söder. Okej, det här är första våren jag upplever utanför Skåne (tror jag?) men jag blir så hemskt deppig av att fortfarande se snö drällande överallt man tittar. Kan den inte bara försvinna nu? Nåväl, man kan åtminstone sitta vid husväggen i solen nu, det är alltid ett plus.

Happ, dags för tvätt och mat.
/R

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0